1.pngAkasztói Sporthorgász Egyesület
Felhasználónév:
Jelszó:
 
2.png
2020 October 24 06:08:15
Navigáció
bullet.gif Hírkategóriák
bullet.gif Kapcsolatfelvétel
bullet.gif Horgászversenyek
bullet.gif Magyarország halfajtái
bullet.gif Fogási napló
bullet.gif Katalógusok
bullet.gif Ételek halból
bullet.gif Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat
bullet.gif Halgazdálkodásról és a hal védelméröl szóló 2013. évi CII.törény
sideb-left.pngsideb-right.png
Véletlen Képek
sideb-left.pngsideb-right.png


Top Mix

Magyar Horgász

sideb-left.pngsideb-right.png
Kiskunsági Öntözö Csatorna horgászrendje (ifjusági napi) 2011

1. A területi engedély birtokában horgászni egyszerre csak egy bottal lehet, legfeljebb három horoggal, a méretkorlátozás alá esö halakból fajonként 2 db, összesen fajonként 3 db fogható, a méret-korlátozás alá nem esö halfajokból naponta összesen 5 kg fogható

2. A Bács-Kiskun Megyei Halászati Hatóság engedélyével fajlagos tilalom és a harcsára méretkorlátozás nincs. A Tass-i Holtágon (Tass községtöl délre körülbelül 3 km-re a jobb parton) horgászni egész évben tilos!

3. Az amúr mérete 50 cm és naponta csak egy darab fogható, a compóra 25 cm-es méretkorlátozás érvényes!

4. A vízparton szemetelni, szemetes helyen a horgászatot megkezdeni is tilos! A horgász szemetes zsákot köteles magánál tartani horgászhelyének tisztántartása céljából. Horgászhelyen szemetet hátrahagyni tilos! Szemetes helyen horgászóktól a területi engedély bevonásra kerül!

5. Csónakból horgászni és etetni is tilos!

6. A vízterületen jelölt hely nincs, a horgászhelyeket az érkezés sorrendjében lehet elfoglalni. A hatósági engedéllyel épített vízi állásokon a tulajdonost elsöbbség illeti meg a horgászat gyakorlásában. A vízi állások bejáratát úgy kell kialakítani, hogy a tulajdonos távollétében bárki számára horgászat céljából megközelíthetö legyen.

7. A Kiskunsági Csatorna DVCS - Kelemenszéki tápcsatorna betorkolásától délre a keleti oldalon az 55.000fkm-ig horgászni tilos!

8. A megmüvelt területen közlekedni, azt rongálni tilos! A vízpartokat csak a horgászattal szorosan összefüggö tevékenységre szabad használni.

9. A halászati hatóság által meghozott határozat értelmében a kívül akasztott halat megtartani tilos! Horgászat megkezdése elött ellenörizze a szükséges okmányok meglétét, mert azok hiánya is jogosulatlan horgászatnak minösül.

10. A vízügyi mütárgyakról és azok 50 méteres körzetében horgászni tilos, kivéve a vízügyi engedéllyel rendelkezök!

11. A Hhtv. az Országos- és Helyi Horgászrend megsértése esetén a területi engedély végleges bevonásra kerül! A halvédelmi bírság értéke 10.000 - 500.000 forintig terjedhet.

12. A horgász a méretkorlátozással védett halakat a kifogás után ? ha azt azonnal vissza nem engedi ? a horgászat folytatása elött köteles a fogási naplóba beírni hónap, nap, óra, perc dátummal!

13. Egyebekben az Országos Horgászrend elöírásai érvényesek.


LEGOLCSÓBB TAKARÍTÁS, HA NEM SZEMETELÜNK!


Kecskemét, 2011. január 01.


BÁCS-HOSZ
centerb-left.pngcenterb-right.png
Keresés az interneten
sideb-left.pngsideb-right.png

centerb-left.pngcenterb-right.png
Üzenõfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

Még nem küldtek üzenetet
sideb-left.pngsideb-right.png
sideb-left.pngsideb-right.png