1.pngAkasztói Sporthorgász Egyesület
Felhasználónév:
Jelszó:
 
2.png
2019 June 19 17:09:01
Navigáció
bullet.gif Hírkategóriák
bullet.gif Kapcsolatfelvétel
bullet.gif Horgászversenyek
bullet.gif Magyarország halfajtái
bullet.gif Fogási napló
bullet.gif Katalógusok
bullet.gif Ételek halból
bullet.gif Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat
bullet.gif Halgazdálkodásról és a hal védelméröl szóló 2013. évi CII.törény
sideb-left.pngsideb-right.png
Véletlen Képek
sideb-left.pngsideb-right.png










Top Mix

Magyar Horgász

sideb-left.pngsideb-right.png
Busa, amur, lazac szeletek rizskörettel
Hozzávalók:
Busa v.amur v.lazac szeletek
só,vegeta,bors,halfüszer keverék,hagyma krémek,pirosarany,tejföl
rizsköret, (készítését is leirom)


Elkészítés: Margarinnal kikent tepsibe lerakjuk a halszeleteket, sózzuk,vegetával,borssal, halfűszerrel megszórjuk, majd hagymakrémmel,pirosarannyal apró pettyeket rakunk rá és a szeletek tetejére símítunk 1-1 evőkanál tejfölt.Lefedve 25-30 percig sütjük. Köret: apróra vágott z.hagymát petrezselyem zöldet,sárgarépa karikákat és a rizst kevés zsiradékon(olaj,rama) megpirítjuk,majd felengedjük 3-szoros víz mennyiséggel,ízesítjük (só,bors esetleg leveskocka), hozzáadunk egy kisüveg gombát, egy maréknyi csemege kukoricát, kb.20 percig fedő alatt főzzük, majd hagyjuk ,hogy "kifujja" magát. Készíthetünk még hozzá uborka salátát is. Jól néz ki és finom. Közismerten ezek a halak száraz húsúak, ezen segít a tejföllel való párolás, sütés. Tanácsok: Ha valamelyik ízesítő összetevő hiányzik ,nem tragédia.Ez olyan "maximum"amit leírtam.45perc alatt kész! Egészséges! Elkészítési idő: 40 perc
centerb-left.pngcenterb-right.png
Keresés az interneten
sideb-left.pngsideb-right.png

centerb-left.pngcenterb-right.png
Üzenõfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

Még nem küldtek üzenetet
sideb-left.pngsideb-right.png
sideb-left.pngsideb-right.png