1.pngAkasztói Sporthorgász Egyesület
Felhasználónév:
Jelszó:
 
2.png
2019 prilis 20 06:28:36
Navigáció
bullet.gif Hírkategóriák
bullet.gif Kapcsolatfelvétel
bullet.gif Horgászversenyek
bullet.gif Magyarország halfajtái
bullet.gif Fogási napló
bullet.gif Katalógusok
bullet.gif Ételek halból
bullet.gif Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat
bullet.gif Halgazdálkodásról és a hal védelméröl szóló 2013. évi CII.törény
sideb-left.pngsideb-right.png
Véletlen Képek
sideb-left.pngsideb-right.png










Top Mix

Magyar Horgász

sideb-left.pngsideb-right.png
Amúr csőben sütve
Hozzávalók:
8 szelet amúr
4 dkg zsír v. olaj
2 dl tejföl
1 egész tojás
10 dkg óvári sajt
2 dkg vaj
1 db citrom
5 dkg liszt
só


Elkészítés: A halszeleteket sózzuk,lisztbe mártjuk és kevés zsíron mindkét oldalán megsütjük,majd tűzálló tálba tesszük.A tejfölt az egész tojással és a sajt felével,sóval összekeverjük majd a halra öntjük.A sajt másik felét a tetejére szórjuk.15 perc alatt forró sütőben készre sütjük. Olvasztott vajjal meglocsoljuk,petrezselymes vajas burgonyával tálaljuk.Citromot ízlés szerint csöpögtethetünk rá.
centerb-left.pngcenterb-right.png
Keresés az interneten
sideb-left.pngsideb-right.png

centerb-left.pngcenterb-right.png
Üzenõfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

Még nem küldtek üzenetet
sideb-left.pngsideb-right.png
sideb-left.pngsideb-right.png