1.pngAkasztói Sporthorgász Egyesület
Felhasználónév:
Jelszó:
 
2.png
2019 June 19 17:48:05
Navigáció
bullet.gif Hírkategóriák
bullet.gif Kapcsolatfelvétel
bullet.gif Horgászversenyek
bullet.gif Magyarország halfajtái
bullet.gif Fogási napló
bullet.gif Katalógusok
bullet.gif Ételek halból
bullet.gif Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat
bullet.gif Halgazdálkodásról és a hal védelméröl szóló 2013. évi CII.törény
sideb-left.pngsideb-right.png
Véletlen Képek
sideb-left.pngsideb-right.png










Top Mix

Magyar Horgász

sideb-left.pngsideb-right.png
Ajókával burkolt hal

• 4 süllő • só • 1 kiskanál feher bors • 16 ajókagyűrű
• 1 tojás • 10 dkg édes morzsa • 2 evőkanal·reszelt sajt
• 1 dl tejszín • 1 dl viz • 1 citrom • 5 dkg vaj
• 1 kiskanál zöldpetrezselyem.



A süllőket megtisztítjuk, bedörzsöljük sóval és borssal. Egy süllőre 6 ajókagyűrűt óvatosan ráhúzunk, majd bekenjük a felvert tojással, és édes zsemlemorzsába forgatjuk. Tűzálló edénybe téve megszórjuk reszelt sajttal, majd közepesen forró sütőben 30 percig sütjük, néha vajjal locsolgatjuk. Miután megsült, leszűrjük a szaftot, összekeverjük tejszínel és vízzel, sóval ízesítjük és 10 percig forraljuk. Párolt rizssel körítjük, és leöntjük a saját levével.

centerb-left.pngcenterb-right.png
Keresés az interneten
sideb-left.pngsideb-right.png

centerb-left.pngcenterb-right.png
Üzenõfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

Még nem küldtek üzenetet
sideb-left.pngsideb-right.png
sideb-left.pngsideb-right.png