1.pngAkasztói Sporthorgász Egyesület
Felhasználónév:
Jelszó:
 
2.png
2019 prilis 20 07:02:53
Navigáció
bullet.gif Hírkategóriák
bullet.gif Kapcsolatfelvétel
bullet.gif Horgászversenyek
bullet.gif Magyarország halfajtái
bullet.gif Fogási napló
bullet.gif Katalógusok
bullet.gif Ételek halból
bullet.gif Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat
bullet.gif Halgazdálkodásról és a hal védelméröl szóló 2013. évi CII.törény
sideb-left.pngsideb-right.png
Véletlen Képek
sideb-left.pngsideb-right.png










Top Mix

Magyar Horgász

sideb-left.pngsideb-right.png
Roston sült balatoni süllő
Hozzávalók:

    * 1,5 kg süllő filé
    * 2 dkg só
    * 15 dkg morzsa
    * 20 dkg zsír
    * 3 dl tartármártás
    * 1,5 citrom


Elkészítés: A hal filét beirdaljuk, lesózzuk, morzsába panírozzuk, végül zsírban sütjük ki. Citrommal díszítjük, és tartármártással fogyasztjuk. Elkészítés ideje: 60 perc
centerb-left.pngcenterb-right.png
Keresés az interneten
sideb-left.pngsideb-right.png

centerb-left.pngcenterb-right.png
Üzenõfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

Még nem küldtek üzenetet
sideb-left.pngsideb-right.png
sideb-left.pngsideb-right.png