1.pngAkasztói Sporthorgász Egyesület
Felhasználónév:
Jelszó:
 
2.png
2019 Jnius 19 16:56:38
Navigáció
bullet.gif Hírkategóriák
bullet.gif Kapcsolatfelvétel
bullet.gif Horgászversenyek
bullet.gif Magyarország halfajtái
bullet.gif Fogási napló
bullet.gif Katalógusok
bullet.gif Ételek halból
bullet.gif Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat
bullet.gif Halgazdálkodásról és a hal védelméröl szóló 2013. évi CII.törény
sideb-left.pngsideb-right.png
Véletlen Képek
sideb-left.pngsideb-right.png










Top Mix

Magyar Horgász

sideb-left.pngsideb-right.png
Süllő egyben bormártással
hozzávalók 4 főre 

    * 1 kg körüli süllő
    * 8 szelet szalonna
    * 10 dkg vaj
    * 1/2 citrom leve
    * só
    * frissen őrölt bors

mártáshoz

    * 2 dl száraz fehérbor
    * 1 dl tejföl
    * 1 csapott evőkanál liszt
    * só
    * frissen őrölt bors


Elkészítés 1. A tisztított halat beirdaljuk, szalonnával tűzzük. 2. Hasába sót szórunk, borsot, fél citrom levét és 1 órát pihentetjük sütés előtt. 3. Vajjal kikent tepsibe fektetjük a halat, arccal lefelé, kiterítve. 4. A hátát is sózzuk és olvasztott vajjal meglocsolva forró sütőbe tesszük. 5. Néhány perc elteltével borral locsoljuk, ezt párszor ismételjük, míg a hal megsül. 6. A kész halat tálra tesszük, a tepsiben maradt olvadt boros vajat ráöntjük. 7. És áthúzzuk a következő mártással: 2 dl bort 1 dl tejföllel, a csapott evőkanál liszttel, kevés sóval és frissen őrölt borssal a kisrugós segítségével simára keverünk, felforralva a halra öntjük.
centerb-left.pngcenterb-right.png
Keresés az interneten
sideb-left.pngsideb-right.png

centerb-left.pngcenterb-right.png
Üzenõfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

Még nem küldtek üzenetet
sideb-left.pngsideb-right.png
sideb-left.pngsideb-right.png