1.pngAkasztói Sporthorgász Egyesület
Felhasználónév:
Jelszó:
 
2.png
2019 Jnius 19 17:31:32
Navigáció
bullet.gif Hírkategóriák
bullet.gif Kapcsolatfelvétel
bullet.gif Horgászversenyek
bullet.gif Magyarország halfajtái
bullet.gif Fogási napló
bullet.gif Katalógusok
bullet.gif Ételek halból
bullet.gif Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat
bullet.gif Halgazdálkodásról és a hal védelméröl szóló 2013. évi CII.törény
sideb-left.pngsideb-right.png
Véletlen Képek
sideb-left.pngsideb-right.png










Top Mix

Magyar Horgász

sideb-left.pngsideb-right.png
Grillezett hal
Hozzávalók:
- 1 közepes halfile
- citromle
- so, bors
- egy fel kigyouborka
- 1 pohar sovany joghurt, vagy tejföl
- 1 teaskanal oliva olaj
- curry por
- 1 nagyobb burgonya


lkészítés: A halfilet megfüszerezem, es citromlevel lelocsolom, es kioljozott serpenyöbe megparolom, fedö alatt. Fel kigyouborkat lereszelek, es jol kinyomkodok, majd megsozo,es a sovany tejföllel/ joghurttal összkeverem. Adok hozza meg egy teaskanal oliva olajat, es egy keves curry port, jol összekeverem, es lefedve a hütöbe rakom. Egy nagyobb burgonyat ( kb.: 15 dkg ) meghamozok, felkarikazom, es puhara parolom, de ne essen szet. Erre rakom az uborkas tejfölt, es ra a halat. Elkészítési idő: 20 perc Kalóriatartalom: 360 kcal
centerb-left.pngcenterb-right.png
Keresés az interneten
sideb-left.pngsideb-right.png

centerb-left.pngcenterb-right.png
Üzenõfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

Még nem küldtek üzenetet
sideb-left.pngsideb-right.png
sideb-left.pngsideb-right.png