1.pngAkasztói Sporthorgász Egyesület
Felhasználónév:
Jelszó:
 
2.png
2019 April 20 06:48:26
Navigáció
bullet.gif Hírkategóriák
bullet.gif Kapcsolatfelvétel
bullet.gif Horgászversenyek
bullet.gif Magyarország halfajtái
bullet.gif Fogási napló
bullet.gif Katalógusok
bullet.gif Ételek halból
bullet.gif Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat
bullet.gif Halgazdálkodásról és a hal védelméröl szóló 2013. évi CII.törény
sideb-left.pngsideb-right.png
Véletlen Képek
sideb-left.pngsideb-right.png










Top Mix

Magyar Horgász

sideb-left.pngsideb-right.png
Fokhagymás süllő
Hozzávalók:
1 kg süllőfilé,
vaj,
fél fej fokhagyma,
1 fej vöröshagyma,
szalonna,
só,
bors,
ételízesítő,
tejföl,
tejszín.


Elkészítés: A süllőszeleteket sózzuk, meghintjük ételízesítővel, állni hagyjuk. Közepes méretű lábasban a vajat felolvasztjuk, beletesszük az apróra vágott fokhagymát, hagymát és szalonnát. 2 percig díszteljük, majd beleteszük a süllőszeleteket, és kb. 5 perc alatt megsütjük. Hozzáöntjük a tejszínnel elkevert tejfölt, borssal ízesítjük, majd tálaljuk.
centerb-left.pngcenterb-right.png
Keresés az interneten
sideb-left.pngsideb-right.png

centerb-left.pngcenterb-right.png
Üzenõfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

Még nem küldtek üzenetet
sideb-left.pngsideb-right.png
sideb-left.pngsideb-right.png