1.pngAkasztói Sporthorgász Egyesület
Felhasználónév:
Jelszó:
 
2.png
2019 April 20 06:35:12
Navigáció
bullet.gif Hírkategóriák
bullet.gif Kapcsolatfelvétel
bullet.gif Horgászversenyek
bullet.gif Magyarország halfajtái
bullet.gif Fogási napló
bullet.gif Katalógusok
bullet.gif Ételek halból
bullet.gif Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat
bullet.gif Halgazdálkodásról és a hal védelméröl szóló 2013. évi CII.törény
sideb-left.pngsideb-right.png
Véletlen Képek
sideb-left.pngsideb-right.png










Top Mix

Magyar Horgász

sideb-left.pngsideb-right.png
Fincsi halcsi
Hozzávalók:
1szelet filézett hal
kevés olivaolaj
kakkukfű
oregánó
foghagyma
só
bors


Elkészítés: Az olajba beletesszük a passzírozott foghagymát és a fűszereket. Egy paszta szerű állagot hozunk létre. A halat egy nagy méretű alufóliára helyezzük (ha fagyasztott akkor előtte kiolvasztjuk). A pasztát rákenjük. Az alufóliát mind a négy oldalán lezárjuk. Előmelegített sütőben 30perc alatt sütjük. Salátával tálaljuk. Tanácsok: Ha egy picivel több az olaj akkor azt a saláta ízesítésére is használhatod. Elkészítési idő: 40 perc
centerb-left.pngcenterb-right.png
Keresés az interneten
sideb-left.pngsideb-right.png

centerb-left.pngcenterb-right.png
Üzenõfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

Még nem küldtek üzenetet
sideb-left.pngsideb-right.png
sideb-left.pngsideb-right.png