1.pngAkasztói Sporthorgász Egyesület
Felhasználónév:
Jelszó:
 
2.png
2019 June 19 17:47:25
Navigáció
bullet.gif Hírkategóriák
bullet.gif Kapcsolatfelvétel
bullet.gif Horgászversenyek
bullet.gif Magyarország halfajtái
bullet.gif Fogási napló
bullet.gif Katalógusok
bullet.gif Ételek halból
bullet.gif Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat
bullet.gif Halgazdálkodásról és a hal védelméröl szóló 2013. évi CII.törény
sideb-left.pngsideb-right.png
Véletlen Képek
sideb-left.pngsideb-right.png










Top Mix

Magyar Horgász

sideb-left.pngsideb-right.png
Diós fogas
Hozzávalók:
1,5 kg fogas
10 dkg dióbél (fele darálva, fele durvára aprítva)
1 fej vöröshagyma
1 darabka zellergumó
1-1 szál sárga- és fehérrépa
2 evőkanál liszt
2 evőkanál vaj
1 evőkanál kristálycukor
3 cl konyak
só


Elkészítés: Sózd be a már megtisztított és kifilézett halat, majd tedd félre. A fejből és a csontokból kevés sós vízzel és a zöldségekkel főzz hallét. Tedd bele a halszeleteket, főzd puhára, majd vedd ki. A lisztből és a vajból készíts világos rántást, és habard be vele a hallét. Ízesítsd cukorral és a konyakkal, majd add hozzá a dió felét, amit előzőleg ledaráltál. A mártást öntsd a halszeletekre, és szórd rá a megmaradt, durvára aprított diót. Vajas burgonyát ajánlunk hozzá.
centerb-left.pngcenterb-right.png
Keresés az interneten
sideb-left.pngsideb-right.png

centerb-left.pngcenterb-right.png
Üzenõfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

Még nem küldtek üzenetet
sideb-left.pngsideb-right.png
sideb-left.pngsideb-right.png