1.pngAkasztói Sporthorgász Egyesület
Felhasználónév:
Jelszó:
 
2.png
2019 April 20 06:55:12
Navigáció
bullet.gif Hírkategóriák
bullet.gif Kapcsolatfelvétel
bullet.gif Horgászversenyek
bullet.gif Magyarország halfajtái
bullet.gif Fogási napló
bullet.gif Katalógusok
bullet.gif Ételek halból
bullet.gif Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat
bullet.gif Halgazdálkodásról és a hal védelméröl szóló 2013. évi CII.törény
sideb-left.pngsideb-right.png
Véletlen Képek
sideb-left.pngsideb-right.png










Top Mix

Magyar Horgász

sideb-left.pngsideb-right.png
Currys halfasírt
Hozzávalók:
A fasírthoz:

1 citrom
20 dkg hal
20 dkg zöldbab
6 bazsalikomlevél
16 salátalevél
1 kávéskanál curry
1 kávéskanál barna cukor
2 evőkanál olaj
1 tojás
őrölt bors
só


A szószhoz:

1 gerezd fokhagyma
1 evőkanál olaj
4 evőkanál szójaszósz
4 evőkanál édes-savanyú szósz


Elkészítés: A szószhoz a zúzott fokhagymát olajban megfuttatjuk, majd belekeverjük a kétféle szószt, és félretesszük. A krokettekhez a citrom héját lereszeljük, a halat kis kockákra, a bazsalikomot apróra vágjuk. A zöldbabot sós vízben megfőzzük, és lecsöpögtetjük. A halat és a babot finomra turmixoljuk, majd belekeverjük a citromhéjat, a curryt, a tojást, a borsot, a cukrot, és az olajban megsütjük. Papírtörlővel a zsiradékot leitatjuk. Minden golyót 1-1 salátalevélbe csomagolunk, és a szószba téve tálaljuk. Tanácsok: Előételnek is kitűnő. Kicsi golyókat készítsünk, és lefagyaszthatjuk. Felengedés nélkül, forró olajban kisütjük a golyókat. Elkészítési idő: 35 perc Kalóriatartalom: 185 kcal
centerb-left.pngcenterb-right.png
Keresés az interneten
sideb-left.pngsideb-right.png

centerb-left.pngcenterb-right.png
Üzenõfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

Még nem küldtek üzenetet
sideb-left.pngsideb-right.png
sideb-left.pngsideb-right.png